Музикалният театър кани на пресконференция за премиерата на на „Графиня Марица – чардаш, шоколад и рокендрол“
 

Музикалният театър организира утре - 8 март, вторник, от 11:00 часа пресконференция по повод първата за 2022 година премиера на спектакъла „Графиня Марица – чардаш, шоколад и рокендрол“, съобщиха от екипа на театъра. Премиерните представления са на 11, 12 и 13 март.

Спектакълът е осъвременена версия на класическата оперета на Калман „Графиня Марица“. Класически страсти в нови аранжименти и шоколадово настроение очакват почитателите на оперетата. Новата постановка на Музикалния театър„Графиня Марица – чардаш, шоколад и рокендрол“е красива приказка за любовта -модерна, блестяща и различна.

На пресконференцията ще присъстват: Марияна Арсенова – режисьор на спектакъла и директор на Музикалния театър, Александър Мутафчийски – асистент –режисьор, Юли Дамянов – музикален ръководител, Румен Бояджиев – син – автор на новия аранжимент,Денис Иванов – художник на костюмите, Иван Савов – сценограф, Йоанна Стоянова – хореограф на спектакъла.

Възможностите за снимки и интервюта за журналистите от печатни и електронни медии са в сряда и четвъртък от 11.00 до 14 часа и от 19.00 до 22 часа по време на репетициите.