Този септември Музикалният театър е в Кино Кабана
 

Мили деца, докато вие събирате слънчице ние вече се подготвяме да ви посрещнем обратно в София.
През месец септември ви очакваме в прохладната сянка на лятната сцена на Кино Кабана (Парк НДК).

На 02 септември (събота) от 10:30 и от 12:00 часа малките зрители ще проследят със затаен дъх приключенията на палавника Ян Бибиян, който се сприятелява с дяволчето Фют. Под негово въздействие Ян Бибиян става все по-изобретателен в белите и попада в подземното царство на злия магьосник Мирилайлай.

На 08 септември (петък) от 10:30 и от 12:00 часа гледайте мюзикъла за деца от Жул Леви по приказката на Шарл Перо "Котаракът в чизми". В музикалната приказка хитрият Шарл старателно напътства своя приятел Жан и му помага от бедняк да стане богаташ. Когато разбира, че приятелят му е влюбен в красивата царска дъщеря, Шарл решава да му помогне. Така след много препятствия доброто и любовта побеждават, а Жан спечелва ръката на царската дъщеря.

На 10 септември (неделя) ви представяме детския мюзикъл „Да целунеш принцеса", който е адаптация по приказката на Андерсен „Принцесата и свинарят", написана от Панчо Панчев – Дядо Пънч. Музиката е на композитора Юлиян Слабаков. Децата ще видят една забавна и поучителна история за капризната принцеса и принца, който става свинар. Неговата цел е да докаже на принцесата, че в живота по-ценно е не да притежаваш предмети, а да можеш да разпознаваш и да се наслаждаваш на истинските неща като аромата на розата и песента на славея. Гледайте "Да целунеш принцеса" от 10:30 и от 12:00 часа.


Изберете вашето място от сайта https://musictheatre.bg/calendar/2023-09 или на касата на Музикалния театър.

Всички събития се осъществяват с подкрепата на Столична община .