Премиерният спектакъл GRAND CANCAN – ВЕЛИКАТА ОПЕРЕТА гостува в Кърджали и Хасково на 28 и 29 септември
 

Преди да открие новия сезон 2022/2023 на сцената на театъра премиерният спектакъл GRAND CANCAN – ВЕЛИКАТА ОПЕРЕТА на Музикалния театър ще бъде представен на публиката в Кърджали и Хасково. На 28 септември, сряда, от 19:00 часа гостува на Театрално-музикален център – Кърджали. На следващия ден – 29 септември, четвъртък, от 19:00 часа бляскавият оперетен спектакъл ще бъде показан на сцената на читалище „Заря - 1858“ в Хасково. 

Кан кан в Оперетно вариете.jpg

Звездите на Музикалния театър ще изпълнят най-популярните и обичани оперетни хитове от Офенбах, Калман, Лехар и Щраус. Зрителите ще бъдат завладяни от празничния заряд и незабравимите емоции на класическата оперета, събрани в едно бляскаво шоу, в което главен герой е огненият Канкан. Фантастична и спираща дъха хореография, феерични костюми и стилна сценография допълват парада от оперетни хитове.

Диригент на концерта-спектал е Юли Дамянов, режисьор – Александър Мутафчийски, хормайстор – Людмил Горчев. Хореографията е дело на Татяна Янева и Йоанна Стоянова. Сценичен дизайн – Пеньо Пирозов. Участват солистите: Марияна Арсенова, Илона Иванова, Добрина Икономова, Олга Михайлова-Динова, Теменужка Трифонова, Катерина Тупарова, Александър Мутафчийски, Александър Панайотов, Стефан Петков, Пеньо Пирозов, Денко Проданов, Христо Сарафов и Богомил Спиров. Хор, балет и оркестър на Музикалния театър.

Хусарски марш - Денко, Сашо и хор.jpg

Концертът-спектакъл се посвещава на 120 години от рождението на Мими Балканска и на 100 години от създаването на Кооперативен театър.

Билетите за гостуването на GRAND CANCAN – ВЕЛИКАТА ОПЕРЕТА на 28 септември и на 29 септември са в продажба на касите на Театрално-музикален център– Кърджали и на читалище „Заря-1858“ – Хасково. Очакваме ви!