Новогодишен оперетен бал на Музикалния театър на 28 декември в зала 1 на НДК
 

 

Новогодишният оперетен бал на Музикалния театър се завръща още по-блестящ и вълнуващ на 28 декември от 19.00 часа в зала 1 на НДК. Един завладяващ концерт-спектакъл с най-доброто от световната оперетна класика в изпълнение на солистите, хора, балета и оркестъра на Музеика. Събитието обещава да е най-празничното за годината в духа на класическите виенски балове с музиката на Калман, Лехар, Щраус, Гуно, Росини, Шостакович. На бал, всички на бал! 

 В навечерието на Новата 2023 година елате да се насладим на жизнерадостния, вечно млад и искрящ като шампанско жанр на оперетата на НОВОГОДИШНИЯ ОПЕРЕТЕН БАЛ на Музикалния театър в зала 1 на НДК– 28 декември, сряда, от 19:00 часа.

Диригент на концерта - спектакъл е Юли Дамянов, режисьор - Александър Мутафчийски, хореографи - Йоанна Стоянова и Татяна Янева, хормайстор - Людмил Горчев. Сценичен дизайн и координатор на проекта - Пеньо Пирозов, костюмите са дело на Цветанка Петкова – Стойнова и Яна Дворецка, концертмайстор е Мария Кирова.

Участват солистите, хорът, балетът и оркестърът на Музикалния театър. 

  Новогодишен оперетен бал на Музикалния театър в НДК.jpg


Билетите са в продажба на касите на Националния дворец на културата, както и на www.tickets.ndk.bg и в www.eventim.bg. Очакваме ви!