МУЗИКАЛНО МАГИЧНО ШОУ IMPOSSIBLE: Повярвай в невъзможното

 

Спектакъл

На 27, 28 и 29 януари очаквайте премиерните представления на най-мащабния илюзионен спектакъл в историята на българското магично изкуство -  МУЗИКАЛНО МАГИЧНО ШОУIMPOSSIBLE: Повярвай в невъзможното със специалното участие на младата звезда на илюзионното изкуство StarBoy Ayvon

Чрез езика на илюзионното изкуство, на музиката и танца Музикалното магично шоу „Impossible- Повярвай в невъзможното“ разказва една история, в която има и добро, и зло, любов и омраза, но накрая оптимизмът и вярата тържествуват.

На сцената на Музикалния театър публиката ще стане свидетел на зрелищни илюзии. Сред тях са най-бързите метаморфози и телепортации, жена, която ще полети, разрязване на човек на две и други спиращи дъха илюзии, изпълнени от StarBoy Ayvon.

Спектакълът ни поднася вълнуващ разказ за свят, изпълнен с хаос, в който царуват зли сили, а хората са изгубили своята вяра. Вечната борба между доброто и злото е разказана зрелищно със средствата на илюзионното изкуство, музиката и танца, които се сливат в един синкретичен спектаъл. Действието преминава през десетки тематични и приказни зони, които пренасят публиката в един футуристичен и магичен свят. Айвън се появява в този свят като лъч светлина, който със силата на илюзията и магията ще унищожи злото и ще върне на хората вярата в любовта и доброто.

За реализацията на спектакъла се използват множество визуални, пиротехнически и дигитални ефекти, 3D мапинг, модерна осветителна техника и авторска музика на композитора Артур Надосян. Модернистичните визии на костюмите, атрактивната хореография и едни от най-известните музикални хитове на 21-ви век са само част от елементите, които изграждат това впечатляващо шоу.

Създателите на спектакъла си поставят за цел да изведат българското илюзионно и вариететно изкуство на ново високо ниво и да предложат на публиката едно различно изживяване.

 

Постановка

Постановка и хореография: Татяна Янева

Режисьор: Александър Мутафчийски

Диригент: Людмил Горчев

Сценограф: Пеньо Пирозов

Костюми: Донка Боева

Концертмайстор: Мария Кирова

Мултимедия: Иван Липчев

Репетитор на Артистите: Антоанета Алексиева

Репетитор на Балета: Ивайла Хаджиколева

Отговорен корепетитор: Ана Ангелова

Корепетитори: Вяра Груева, Ваня Петрова, Румен Трайков

Помощник режисьори: Мартин Виденов, Божанка Груева

Артисти

Участват солистите: Боряна Йорданова, Християна Лоизу, Десислава Николова, Александър Панайотов, Денко Проданов

Солисти на Балета на Музикалния театър: Татяна Янева, Йоанна Стоянова, Жасмин Сеизова, Веселина Данева,
Венета Гочева

Със специалното участие на StarBoy Ayvon

Магични асистентки на StarBoy Ayvon “Queen’s of magic”
Венета Гочева
Йоана Цекова
Ева Илчева

Балет и оркестър на Музикалния театър с диригент Людмил Горчев

Билетите са в продажба на сайта https://musictheatre.bg/calendar/2023-01 и на касата на Музикалния театър. Очакваме ви!

 

 

 

Галерия