ЗЛАТНОТО ПЕТЛЕ Лятна сцена Кино Кабана - Парк НДК

 

Спектакъл

ДЕТСКИТЕ СПЕКТАКЛИ НА МУЗИКАЛНИЯ ТЕАТЪР НА ЛЯТНА СЦЕНА КИНО „КАБАНА”

През юни и юли гледайте любимите музикални приказки на децата на открито

 

Това лято Музикалният театър отново ще играе любимите музикални приказки на децата на лятна сцена Кино „Кабана” в Парка на НДК. Събитието се осъществява с подкрепата на Столична община – Лятна програма. Спектаклите ще се играят на Кино „Кабана“ и в началото на месец септември.

Каним ви с вашите деца и семейства в приятната атмосфера на Кино „Кабана“, за да гледате заедно любимите музикални приказки за малки и големи: „Зайченцето бяло“(12 юни, 2 юли и 3 септември), „Златното петле“(25 юни и 17 юли), „Да целунеш принцеса“ (26 юни и 4 септември), „Котаракът Шарл“ (9 юли)   и „Ян Бибиян” (16 юли и 11 септември). Началото е от 11:00 часа на лятна сцена Кино „Кабана” в Парка на НДК.

Билетите се продават на сайта https://musictheatre.bg/,

в платформата за детски събития Kidu.bg,

на касата на Музикалния театър (тел. 02/ 943 19 79)

и на място преди всеки спектакъл, до запълване на капацитета.

Настаняването е свободно и местата се заемат по ред на влизане на публиката.

 

Постановка

На 25 юни и 17 юли от 11.00 часа на Лятна сцена Кино Кабана гледайте забавната музикална приказка „Златното петле“, в която се разказва за хитрата лисица и добрия сив вълк, който всички мислят за лош. Той трябва да отгледа Златното петле от яйцето, отмъкнато от Лисицата. Петлето нарича Вълка свой баща и за него той е най-добрият, най-умният и най-смелият. Никой досега не е обичал Вълка и не го е карал да се чувства щастлив. Автор на музиката е Вячеслав Улановски, режисьор - Юлия Маринова, сценография - Георги Златанов, хореограф – Катя Богданова.

Артисти

На 25 юни и на 17 юли участват артистите: Тодор Велков (Вълкът), Боряна Йорданова(Лисицата), Яна Стефанова(Златното петле)

ЗАЙЦИТЕ: Нелли Динева, Павлина Петкова, Кремена Георгиева, Галина Радева

Пиано – Ирена Аврамова

Билетите се продават на сайта https://musictheatre.bg/ и на касата на Музикалния театър (тел. 02/ 943 19 79), както и в Кино „Кабана“ преди всеки спектакъл.

 

 

Галерия