ЕДНА ВЕЧЕР С ХИТОВЕТЕ НА БРОДУЕЙ

 

Спектакъл

СОФИЙСКИ ФЕСТИВАЛ НА МУЗИКАЛНИЯ ТЕАТЪР 2022

На 26 юни, неделя, от 20:00 часа ви каним на концерта-спектакъл "Една вечер с хитовете на Бродуей", който ще бъде показан в рамките на второто издание на Софийския фестивал на музикалния театър на лятната сцена Военната академия. Фестивалът се провежда от 24 юни до 17 юли 2022 с подкрепата на Столична община - Календар на културните събития.   

Вижте най-доброто от световния мюзикъл и популярната музика в изпълнение на звездите на Музикалния театър. Те ще ви представят любими откъси от мюзикълите: „Кабаре“, „Котки“, „Чикаго“, „Фантомът на операта“,„Мис Сайгон“, „Булевардът на залеза “,„Исус Христос суперзвезда“ и „Магьосникът от Оз“.

На сцената ще прозвучат и популярни световни хитове, изпълнени от солистите в съпровод на оркестъра на Музикалния театър. Към тази музикална феерия добавяме стилната хореография на балета, бляскавите костюми и сценография.

Подарете си една незабравима вечер с хитовете на Бродуей, изпълнени наживо от солистите, балета и оркестъра на Музикалния театър.

Постановка

ЕДНА ВЕЧЕР С ХИТОВЕТЕ НА БРОДУЕЙ
Концерт-спектакъл на Музикалния театър

Режисьор – Александър Мутафчийски
Диригент – Юли Дамянов
Хореограф – Татяна Янева
Координатор и сценично оформление – Пеньо Пирозов

Артисти

Участват солистите: Марияна Арсенова, Олга Михайлова- Динова, Людмила Козарева, Теменужка Трифонова, Владимир Грудков, Александър Мутафчийски, Александър Панайотов, Пеньо Пирозов, Денко Проданов, Христо Сарафов, Богомил Спиров
Балет и Оркестър на Музикалния театър с диригент Юли Дамянов

 

Спектаклите от Софийския фестивал на музикалния театър са с начало 20:00 часа на фестивалната сцена пред Учебния корпус на Военна академия „Г.С.Раковски“. Билетите са в продажба на сайта https://musictheatre.bg/calendar/2022-06

и на касата на Музикалния театър (тел. 02/ 943 19 79). Два часа и на каса на входа на Военната академия. Очакваме ви!

 

Галерия