ЯН БИБИЯН Лятна сцена Кино Кабана - Парк НДК

 

  • 11-09-2022
    11:00
Спектакъл

ДЕТСКИТЕ СПЕКТАКЛИ НА МУЗИКАЛНИЯ ТЕАТЪР НА ЛЯТНА СЦЕНА КИНО „КАБАНА”

През юни и юли гледайте любимите музикални приказки на децата на открито

 

Това лято Музикалният театър отново ще играе любимите музикални приказки на децата на лятна сцена Кино „Кабана” в Парка на НДК. Събитието се осъществява с подкрепата на Столична община – Лятна програма. Спектаклите ще се играят на Кино „Кабана“ и в началото на месец септември.

Каним ви с вашите деца и семейства в приятната атмосфера на Кино „Кабана“, за да гледате заедно любимите музикални приказки за малки и големи: „Зайченцето бяло“(12 юни, 2 юли и 3 септември), „Златното петле“(25 юни и 17 юли), „Да целунеш принцеса“ (26 юни и 4 септември), „Котаракът Шарл“ (9 юли)   и „Ян Бибиян” (16 юли и 11 септември). Началото е от 11:00 часа на лятна сцена Кино „Кабана” в Парка на НДК.

Билетите се продават на сайта https://musictheatre.bg/ и на касата на Музикалния театър (тел. 02/ 943 19 79) и на място преди всеки спектакъл

 

Постановка

На 16 юли и 11 септември артистите на Музикалния театър представят мюзикъла „Ян Бибиян”. Малките зрители ще проследят със затаен дъх приключенията на палавника Ян Бибиян, който се сприятелява с дяволчето Фют и попада в подземното царство. Там злият магьосник Мирилайлай също не успява да се справи с Ян Бибиян, който става все по-изобретателен в белите.

ЯН БИБИЯН

Музика - Димитър Вълчев
Либрето - Димитър Димитров
Режисьор - Явор Радованов
Сценограф - Евгения Раева
Музикален ръководител -Людмила Митрополитска

Артисти


ДЕЙСТВАЩИ ЛИЦА И ИЗПЪЛНИТЕЛИ:
ЯН БИБИЯН – Боряна Йорданова
ДЯВОЛЧЕТО ФЮТ – Божанка Груева
БЯЛАТА ВРАНА – Пламена Михова, Теменужка Трифонова
КАЦАРЯТ – Александър Василев
ПЪРВА БАБА –Георги Ханджиев, Калоян Ченов
ВТОРА БАБА – Георги-Маноел Димитров  
МАГЬОСНИКЪТ МИРИЛАЙЛАЙ - Тодор Велков
ПЪРВА ВЕЩИЦА – Ася Цветанова
ВТОРА ВЕЩИЦА – Десислава Тодорова
ДЕЦА И ДЯВОЛИ – Николай Димов, Галина Радева, Кремена Георгиева, Десислава Христова

На 16 юли, събота,участват: Боряна Йорданова, Божанка Груева, Теменужка Трифонова, Георги-Маноел Димитров, Калоян Ченов, Александър Василев, Тодор Велков, Ася Цветанова, Десислава Христова, Николай Димов, Галина Радева, Кремена Георгиева

Пиано- Ана Ангелова

 

Билетите се продават на сайта https://musictheatre.bg/ и на касата на Музикалния театър (тел. 02/ 943 19 79), както и в Кино „Кабана“ преди всеки спектакъл.

Галерия