КАРТИНИ ОТ ПИАЦОЛА -Държавна опера Пловдив на сцената на Музикалния театър

 

Спектакъл

 

УВАЖАЕМИ ЗРИТЕЛИ,

ЗАРАДИ ДЪЖДОВНОТО ВРЕМЕ КОНЦЕРТЪТ „КАРТИНИ ОТ ПИАЦОЛА“  НА ДЪРЖАВНА ОПЕРА – ПЛОВДИВ (9 ЮНИ ОТ 20:00 ЧАСА) ОТ ПРОГРАМАТА НА СОФИЙСКИЯ ФЕСТИВАЛ НА МУЗИКАЛНИЯ ТЕАТЪР ЩЕ БЪДЕ НА СЦЕНАТА НА МУЗИКАЛНИЯ ТЕАТЪР. ТОЙ ЩЕ ЗАПОЧНЕ В 20:15 ЧАСА, ЗА ДА БЪДАТ ИЗЧАКАНИ ЗАКЪСНЕЛИТЕ ЗРИТЕЛИ. ЗАКУПЕНИТЕ БИЛЕТИ ЩЕ ВАЖАТ БЕЗ ПРЕЗАВЕРЯВАНЕ. ОЧАКВАМЕ ВИ!

 

 

 

СОФИЙСКИ ФЕСТИВАЛ НА МУЗИКАЛНИЯ ТЕАТЪР 2022

Държавна опера – Пловдив гостува на Софийския фестивал на музикалния театър на 9 юли от 20:00 часа с концерта КАРТИНИ ОТ ПИАЦОЛА на сцената на Музикалния театър.  

Второто издание на фестивала се провежда от 24 юни до 17 юли 2022 с подкрепата на Столична община – Календар на културните събития.

 

КАРТИНИ ОТ ПИАЦОЛА ще ви потопи в страстния свят на тангото с музиката на Астор Пиацола.Участват солистите: Калоян Куманов - акордеон, Виктория Каридова - цигулка, Ралица Ботева - пиано, Едит Унджиян - вокал и Лили Бързева - водещ.

 

Спектаклите от Софийския фестивал на музикалния театър са с начало 20:00 часа. Билетите в продажба на сайта https://musictheatre.bg/calendar/2022-07 и на касата на Музикалния театър (тел. 02/ 943 19 79). Очакваме ви!

 

 

 

 

 

Галерия