КОЛЕДНО -НОВОГОДИШЕН КОНЦЕРТ В ангели аз вярвам

 

Спектакъл

ЗАРАДИ ГОЛЕМИЯ ИНТЕРЕС И ИЗЧЕРПВАНЕ НА БИЛЕТИТЕ ЗА ТРИТЕ ДАТИ НА КОЛЕДНО-НОВОГОДИШНИЯ КОНЦЕРТ В МУЗИКАЛНИЯ ТЕАТЪР, ОБЯВЯВАМЕ ДОПЪЛНИТЕЛНА ДАТА НА 23 ДЕКЕМВРИ ОТ 19.00 ЧАСА. БИЛЕТИТЕ СА В ПРОДАЖБА НА САЙТА И НА КАСАТА НА ТЕАТЪРА. ОЧАКВАМЕ ВИ В МУЗИКАЛНИЯ ТЕАТЪР, ЗА ДА СПОДЕЛИМ ЗАЕДНО ПРАЗНИЧНИЯ ДУХ НА КОЛЕДА! 

Каним ви на традиционния Коледно-новогодишен концерт в Музикалния театър, който тази година е под надслов „В ангели аз вярвам“. Вижте нашата празнична феерия от обичани коледни песни и популярни изпълнения от мюзикъли и оперети. Концертът е със специалното участие на Хриси Пачалова и Лъчезар Кацарски. 

Публиката на Музикалния театър ще се наслади на най-популярните произведения от жанра на оперетата, мюзикъла, балета и евъргрийна. Ще звучи музика от класически композитори, като Дж. Пучини, Фр. Лехар, Им. Калман, Л. Бърнстейн, М. Лий, А. Хачатурян, И. Бърлинг, както и от съвременни композитори като А. Шонберг, Дж. Уилямс, Р. Бояджиев-син, Ю. Дамянов и др. Артистите, хорът, балетът и оркестърът на Музикалния театъра, под дригентството на Людмил Горчев, ще Ви потопят в Коледно-новогодишната магия с  прочути арии и песни като “Impossible Dream”, „I feel Pretty”, „Dulcinea”, „Let it Snow”, „Santa Claus is coming to Town”, „White Christmas”, „Holly Jolly Christmas”, „I belive in Angels” и много други.

„Рождество Христово е един най-светлите християнски празници - празник на семейството и дома. Писмата, написани до Дядо Коледа, украсените елхи, пъстрите лампички, озарените детски лица – всичко това преобразява ежедневието ни и внася магия в него. По това време на годината у всички нас се пораждаща надежда и очакване за по-щастлива Нова година и по-добро бъдеще. Сякаш всеки един от нас носи частица от добрината и великодушието на онзи белобрад старец, в който уж сме твърди големи, за да вярваме. Затова тази година традиционният Коледно-новогодишен концерт на Музикалния театър е под наслов “В ангели аз вярвам!“. Защото всеки един от нас има нужда точно от тази вяра, която изпълва душите и сърцата с топлина, любов и надежда!“ – думи на режисьора на концерта спектакъл Явор Радованов.

                                                           

 

 

Постановка

 

КОЛЕДНО - НОВОГОДИШЕН КОНЦЕРТ В МУЗИКАЛНИЯ ТЕАТЪР

В ангели аз вярвам

 

Диригент:                                      Людмил Горчев

Режисьор:                                       Явор Радованов

Хореограф:                                    Йоанна Стоянова

Художник на костюмите:          Цветанка Стойнева, Евгения Раева

Сценограф:                                    Пеньо Пирозов

Концертмайстор:                                 Мария Кирова, Петя Ковачева-Молхова

Отговорен корепетитор:        Румен Трайков

Корепетитори:                            Анна Ангелова, Вяра Груева, Ваня

Петрова, Светлана Спасова

Репетитор на Артистите:     Антоанета Алексиева

Репетитор на Балета:             Ивайла Хаджиколева

Помощник- режисьор:                 Божанка Груева, Мартин Василев

 

Артисти

Участват солистите: Марияна Арсенова, Тодор Велков, Владимир Грудков, Зорница Дамянова, Георги -Маноел Димитров, Олга Динова, Илона Иванова, Добрина Икономова, Боряна Йорданова, Елица Красимирова, Християна Лоизу, Александър Мутафчийски, Десислава Николова, Александър Панайотов, Стефан Петков, Пеньо Пирозов, Денко Проданов, Христо Сарафов, Теменужка Трифонова.
Хор, балет и оркестър на Музикалния театър с диригент Людмил Горчев.
 
Билети на сайта https://musictheatre.bg/ и на касата на Музикалния театър (тел. 02/ 943 19 79). Заповядайте!

Галерия