Отменя се концертът „Зимни мечти“ на 19 януари
 

УВАЖАЕМИ ЗРИТЕЛИ, НАЛАГА СЕ ДА ОТМЕНИМ КОНЦЕРТА-СПЕКТАКЪЛ „ЗИМНИ МЕЧТИ“, ПРОГРАМИРАН ЗА 19 ЯНУАРИ, СРЯДА, ОТ 19.00 ЧАСА. МОЖЕ ДА ПРЕЗАВЕРИТЕ БИЛЕТИТЕ СИ ЗА ДРУГИТЕ СПЕКТАКЛИ НА МУЗИКАЛНИЯ ТЕАТЪР ИЛИ ДА ВЪРНЕТЕ БИЛЕТИТЕ СИ НА КАСАТА НА ТЕАТЪРА – ТЕЛ. 02/943 19 79. МОЛЯ ДА НИ ИЗВИНИТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО!

Музиката на Европа ще звучи в София на 19 януари от 19:00 часа на сцената на Музикалния театър. Традицията да се изпълнява по едно популярно класическо произведение от различни европейски страни продължава с името „Зимни мечти“. На диригентския пулт отново е Маестро Петър Димитров, който ще дирижира оркестъра на Музикалния театър. Участват солистите: Марияна Арсенова,Пеньо Пирозов, Валентина Корчакова, Еделина Кънева,Християна Лоизу, Стефан Петков, Светлана Василева -Иванова(гост). В програмата на концерта са включени популярни класически произведения на композитори от Унгария, Норвегия, Белгия, Италия, Германия, Чехия, Полша,Англия, Франция, Испания, САЩ, Австрия и Русия

Поканени са и посланиците на съответните държави, които са подготвили поздравления към публиката на концерта. Сред първите, които изпратиха своите поздравления по повод концерта в Музикалния театър, е Н. Пр. Фредерик Мьорис – посланик на Кралство Белгия у нас. В него се казва: „Посолството на Кралство Белгия в София има удоволствието да се присъедини към всички меломани, присъстващи на този великолепен концерт и да им пожелае с музика прекрасна и успешна 2022 година. Да живее музиката! Да живее българо-белгийското приятелство!“.

Станете и вие част от това музикално събитие в началото на 2022 година и запазете вашето място на сайта https://musictheatre.bg/calendar/2022-01
или на касата на Музикалния театър (02/943 19 79). Концертът „Зимни мечти“ – само на 19 януари от 19.00 часа в Музикалния театър. Очакваме ви!