Новогодишен оперетен бал на Музикалния театър на 28 декември в зала 1 на НДК
 

След еднократно прекъсване миналата година, традиционният Новогодишен оперетен бал на Музикалния театър в зала 1 на НДК се завръща още по-вълнуващ, пълен с изненади и зареден с празничния дух на оперетата. Тази година на бала тя ще доведе и по-голямата си сестра. Наред с най-популярните и обичани шедьоври от оперетната класика на Щраус, Лехар и Калман ще прозвучат и любими оперни творби от Бизе, Гуно и Росини.

Насладете се на най-красивите арии, дуети и ансамбли и на най- шеметните танци, начело с вечно младия кан кан, в изпълнение на солистите, хора, балета и оркестъра на Музикалния театър. Новогодишният оперетен бал е със специалното участие на Балет „Арабеск“.

„На бал! Всички на бал!”
В навечерието на Новата 2022 година с очакване тя да бъде по-добра от отминалата - бъдете на нашия бляскав Новогодишен оперетен бал в зала 1 на НДК на 28 декември, вторник, от 19.00 часа. Билетите се продават през Ивентим - https://www.eventim.bg/bg/bileti/novogodishen-opereten-bal-sofiya-national-palace-of-culture-hall-1-573475/event.html

и Билетния център на Националния дворец на културата – тел.02/916 63 00 и 02/916 64 00. Очакваме ви!