“Музите на Максим Ешкенази”-10 забележителни жени, филмова музика и мюзикъл в зала 1 на НДК на 10 май
 

Пролетният галаконцерт събира най-романтичната музика от света на киното и мюзикъла, изпълнена от оркестъра на Музикалния театър.

Десет забележителни жени, световноизвестен диригент, филмова музика и мюзикъл се събират на сцената в зала 1 на НДК на 10 май в пролетния галаконцерт “Музите на Максим Ешкенази”. Музикалното събитие ще бъде едно от най-бляскавите за годината, обединяващо музика, любов и много настроение на едно място. 
В забавния сюжет за спечелването на сърцето на диригента Максим Ешкенази са замесени едни от най-популярните български певици - Михаела Маринова и Михаела Филева и талантливите актриси Стефания Колева, Богдана Трифонова и Ана Пападопулу. Към тях се присъединяват със силно женско присъствие звездните солистки от трупата на Музикалния театър - Еделина Кънева, Десислава Николова, Боряна Йорданова, Олга Динова и Теменужка Трифонова.
"Концертът ще бъде експлозия от красива музика и забележителни жени. Какво по-голямо вдъхновение за мен. Нямам търпение да се съберем на една сцена и да заредим с добро настроение публиката ни.” - сподели диригентът Максим Ешкенази.
“Музите на Максим Ешкенази” обещава да бъде истински спектакъл, събрал най-романтичната оркестрова музика от света на киното и мюзикъла, изпълнена от оркестъра на Музикалния театър и с участието на балета на националната ни музикално-театрална трупа.
 
Билети:
В мрежата на Ивентим, Грабо, както и на билетен център НДК.
БИЛЕТИ Eventim: https://bit.ly/436OrvG 
БИЛЕТИ Grabo: https://bit.ly/3M9dqZk